🎥 Titelkandidaat leidt tweede nederlaag in Challenger Pro League

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Lommel SK heeft grote ambities in de Challenger Pro League. Op de tweede speeldag werd echter opnieuw verloren.

Lommel SK verloor op de openingsspeeldag met 2-1 op bezoek bij SK Beveren. Wilde de titelkandidaat de boot niet missen, dan moest er gewonnen worden van RWDM.

De eerste helft leverde geen doelpunten op, ondanks een strafschop voor de bezoekers net na het halfuur, maar vlak na de rust was het wel prijs. Ziani bezorgde de bezoekers de voorsprong.

Lommel SK probeerde wel, maar het lukte niet om een doelpunt te maken. Integendeel zelfs, de goal viel weer aan de andere kant. Robail zette RWDM op rozen met een doelpunt enkele minuten voor het einde van de reguliere speeltijd. Het bleef bij 0-2 uiteindelijk.

Lommel SK blijft zo na twee speeldagen nog puntenloos achter, RWDM heeft vier op zes na het gelijkspel van de openingsspeeldag en kan spreken van een geslaagde seizoensstart.

Volgende week krijgt Lommel SK een nieuwe kans om de eerste drie punten te pakken. Dan is Seraing, dat ook nog niet kon winnen, de tegenstander.