Vanhaezebrouck niet akkoord over Club Brugge: "Dat is niet het belangrijkste"

Vanhaezebrouck niet akkoord over Club Brugge: "Dat is niet het belangrijkste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge is matig aan het seizoen begonnen. Vorige week werd wel een broodnodige overwinning gepakt in de topper tegen Royal Antwerp FC.

Club Brugge moet duidelijk nog op toerental komen dit seizoen. De competitie begint vrij vroeg in ons land, misschien zelfs te vroeg voor veel ploegen.

Blauwzwart begon laat te trainen, al is dat ook logisch als je zoveel internationals in de rangen hebt. Dan kan je ook niet verwachten dat de ploeg er meteen helemaal staat.

Bij DAZN liet Dave Peeters horen, vlak voor de aftrap van de wedstrijd tegen Dender, dat de belangrijkste matchen voor Club Brugge er in september aankomen, met de start van de Champions League.

Maar Hein Vanhaezebrouck gaat daar helemaal niet mee akkoord. “Neen, de vaderlandse competitie is de belangrijkste competitie voor Club Brugge’, zegt Hein Vanhaezebrouck. “De Champions League is voor hen mooi, maar je weet dat het daar niet eenvoudig zal zijn.”

Dat het even crisis was heeft blauwzwart volgens Vanhaezebrouck alleen maar aan zichzelf te danken. “Alleen, Club Brugge heeft nagelaten om goed te starten door thuis niet van Mechelen te winnen. Een match die ze altijd hadden moeten winnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties