'De kogel is door de kerk: Union zal 4 miljoen euro betalen voor nieuwe aanvaller en troeft andere Belgische club af'

'De kogel is door de kerk: Union zal 4 miljoen euro betalen voor nieuwe aanvaller en troeft andere Belgische club af'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Union gaat Franjo Ivanovic snel kunnen voorstellen als nieuwe speler. De vice-kampioen van België zal de afkoopclausule van vier miljoen euro opheffen voor de Kroatische aanvaller.

Union SG, dat Mohamed Amoura en Gustaf Nilsson heeft verloren in de aanvalslinie en ook Cameron Puertas die is verhuisd naar Saudi-Arabië, heeft geen gemakkelijke seizoensstart gehad.

De vice-kampioen van België heeft nog versterking nodig om te kunnen concurreren met de topclubs, en was geïnteresseerd in Franjo Ivanovic, een Kroatische aanvaller die speelt bij Rijeka.

Volgens Germanijak zouden Antwerp en Union onlangs een bod van 3,5 miljoen euro voor de 20-jarige speler hebben gedaan, maar dat werd afgewezen.

Franjo Ivanovic, volgende aanwinst van Union

Maar de Brusselaars hebben volgehouden. Volgens Sacha Tavolieri is de deal zelfs rond. Franjo Ivanovic zal zich aansluiten bij de ploeg van Sébastien Pocognoli.

Union zou de afkoopsom van 4 miljoen euro betalen voor de speler, die donderdagavond naar België zal vertrekken na de returnwedstrijd in de Conference League tussen Rijeka en Olimpija Ljubljana.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties