Marc Degryse heeft weinig hoopgevende woorden over Antwerp: "Ik heb de indruk dat de Bosuil dat nu al beseft"

Marc Degryse heeft weinig hoopgevende woorden over Antwerp: "Ik heb de indruk dat de Bosuil dat nu al beseft"
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2826

Antwerp kon zijn seizoen niet starten op de gehoopte manier. De club pakte 6 op 15 na de eerste vijf wedstrijden.

Antwerp startte met 6 op 15 aan zijn seizoen in de Jupiler Pro League. De club staat momenteel op de 10e plaats. Er is zeker nog niets verloren, maar volgens Marc Degryse zal de club haar verwachtingen wel moeten bijstellen.

"De transfer van Vermeeren naar Atlético Madrid — omzeggens uit noodzaak — heeft destijds alle waarnemers de ogen geopend dat de financiële toestand van Paul Gheysens en van Antwerp precair was. Het is de start geweest van een exodus", begint hij bij Het Laatste Nieuws.

"George, Ejuke, Ekkelenkamp, Wijndal… Jonas De Roeck valt niet te benijden. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door het voetbal van Antwerp onder De Roeck. Vrijblijvend, minder strak en geprogrammeerd dan onder Van Bommel, wat anderzijds wel naar succes leidde", gaat Degryse verder.

"Alleen valt nog af te wachten of De Roeck de nieuwe realiteit van Antwerp op lange termijn kan managen. Veel meer dan een play-off 1-plaats zit er dit seizoen niet in. Ik heb de indruk dat de Bosuil dat nu al beseft", klinkt het nog.

"De mensen reageren gelaten op de 6 op 15 — al had dat ook iets meer kunnen zijn. Het kan wel eens een lang seizoen worden in Deurne. Niet vergeten dat de club — één jaar nadat de Champions League passeerde — ook geen Europees voetbal speelt", besluit Degryse.

Afgelopen weekend verloor The Great Old met 0-1 van KV Mechelen. Deze zondag staat er een uitwedstrijd tegen KAA Gent op de planning.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties