Christian Eriksen bij Anderlecht, niet meer dan een "marketingstunt"? "Dan koop je gewoon zijn naam..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Christian Eriksen bij Anderlecht, niet meer dan een "marketingstunt"? "Dan koop je gewoon zijn naam..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht blijft op zoek naar nieuwe versterkingen op het middenveld en richt zich op Christian Eriksen. Een transfer die volgens Silvio Proto niet opportuun zou zijn.

RSC Anderlecht wil nu het tempo opdrijven en nog nieuwe spelers aantrekken vóór het einde van deze zomerse transferperiode, die sluit op 4 september aanstaande.

Verschillende namen circuleren, maar één naam springt er echt uit: die van Christian Eriksen. De Deense middenvelder wordt al enkele weken in verband gebracht met het Lotto Park.

De club heeft stappen ondernomen om Eriksen aan te trekken. Echter, sportief directeur Jesper Fredberg heeft de gemoederen tot bedaren gebracht door te verklaren dat dit dossier "geen prioriteit" heeft.

Christian Eriksen naar Anderlecht? Het duidelijke standpunt van Silvio Proto

Tijdens RTL Sports heeft voormalig doelman en kapitein van Anderlecht Silvio Proto zijn mening gegeven over deze mogelijke transfer. "Hij is gewoon veel te duur", begon hij.

"Ze gaan me toch niet vertellen dat er geen andere creatieve spelers op de markt zijn. Hier koop je gewoon zijn naam, eigenlijk. Het is puur voor de marketing. Eerlijk gezegd, als je een speler bent van Manchester United en je doet het nog goed, kom je niet naar Anderlecht!

"Waarom breng je niet een Dennis Praet terug? Praet kent de club en zal veel goedkoper zijn dan Eriksen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties