Tikkende tijdbom in Genk: El Khannouss heeft zijn positie zonneklaar gemaakt

Tikkende tijdbom in Genk: El Khannouss heeft zijn positie zonneklaar gemaakt
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk! 2007

Bilal El Khannouss wil naar Leicester City, met wie hij al een persoonlijk akkoord heeft. Genk staat zo ineens een pak minder sterk aan de onderhandelingstafel, want ze dreigen met een nukkige middenvelder te blijven zitten.

Leicester City is op dit moment de enige club waar El Khannouss naartoe wil. En dat heeft hij ook heel duidelijk laten merken door gisteren niet mee te trainen en de reden waarom ook aan zijn ploegmaats en de technische staf uit te leggen. 

Het conflict moet voor vrijdag opgelost worden, want dan sluit de Engelse transfermarkt onherroepelijk. Meer nog, 30 augustus is de dag dat de vijf grote competities hun mercato afsluiten.

De onderhandelingen verlopen moeizaam en de sfeer is gespannen. Genk wilde oorspronkelijk zo’n 35 miljoen euro voor El Khannouss ontvangen, maar die vraagprijs is inmiddels wat gedaald.

Leicester heeft een derde bod van 20 miljoen euro plus bonussen gedaan, maar dit is nog steeds niet voldoende voor Genk.

Ondertussen heeft El Khannouss zich afgemeld voor de training uit onvrede over de situatie, wat voor onvrede bij de club heeft gezorgd. Beide partijen lijken momenteel vast te zitten in hun standpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties