Voormalige Duitse jeugdinternational maakt de overstap naar Standard

Robbie Maes
| 0 reacties
Voormalige Duitse jeugdinternational maakt de overstap naar Standard
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Na Mathis Hannedouche zal Standard Luik een nieuwe verdedigende aanwinst verwelkomen voor hun SL16 FC team. Verthomy Boboy komt transfervrij over van Schalke 04.

De prioriteit in de transferperiode ligt natuurlijk bij de A-ploeg, maar Stamnummer 16 vult ook de rangen aan bij zijn SL16 FC team.

Aan het begin van deze week kondigde de club al de komst van Mathis Hannedouche aan, een Franse centrale verdediger die overkomt van Olympique Valence.

Deze ochtend vernomen we dat het SL16 op het punt stond om een andere speler te tekenen, die ook als centrale verdediger speelt.

De Belgische journalist Sacha Tavolieri meldt dat de Rouches een akkoord hebben bereikt met Verthomy Boboy, een centrale verdediger die tot het einde van vorig seizoen speelde bij het tweede team van Schalke 04.

Als zeer krachtige verdediger hoopt de 21-jarige voormalige Duitse U19-international zich te herpositioneren aan de oevers van de Maas. Misschien hoopt hij een plekje in het eerste team te veroveren, maar daarvoor zal hij zich moeten bewijzen bij SL16.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties