Belgische verdediger kan mooie transfer maken naar Spaanse topclub

Robbie Maes
| 2 reacties
Belgische verdediger kan mooie transfer maken naar Spaanse topclub

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Maximiliano Caufriez heeft sinds zijn vertrek uit België een lange weg afgelegd. De 27-jarige centrale verdediger staat op het punt om een mooiste transfer te maken naar Valencia.

Na zijn uitstekende periode bij Sint-Truiden en 97 wedstrijden te hebben gespeeld in de Jupiler Pro League, zette de centrale verdediger in augustus 2022 de stap naar het buitenland. Hij tekende een contract bij Spartak Moskou.

Na een korte periode in Rusland werd hij uitgeleend aan Clermont Foot in de Ligue 1. De Franse club maakte de deal uiteindelijk permanent, ondanks hun degradatie afgelopen seizoen.

De Franse club betaalde zo’n 3,5 miljoen euro voor de verdediger. De Belg heeft nog een contract tot 2026 bij Clermont Foot.

Nu staat Caufriez op het punt om een grote stap in zijn carrière te zetten. Volgens Spaanse media  zal Caufriez de overstap maken naar Valencia.

De Spaanse club staat na twee nederlagen helemaal onderaan in La Liga. Bij Valencia wordt hij de vervanger van Cenk Özkacar die op weg is naar Valladolid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties