De zaak eindelijk opgelost? PSV stuurt een duidelijk signaal naar clubs die geïnteresseerd zijn in Johan Bakayoko

De zaak eindelijk opgelost? PSV stuurt een duidelijk signaal naar clubs die geïnteresseerd zijn in Johan Bakayoko
Foto: © photonews
Word fan van PSV! 313

Johan Bakayoko wordt genoemd bij veel clubs tijdens deze zomerse transferperiode. Echter, PSV heeft niet de intentie hem zo makkelijk te laten vertrekken.

Johan Bakayoko heeft een indrukwekkende opmars meegemaakt. De 21-jarige Rode Duivel kwam vorig seizoen helemaal tot ontbolstering in de kleuren van PSV Eindhoven.

Deze zomerse transferperiode trekt Bakayoko veel interesse. Hij wordt genoemd bij de grootste clubs van Europa. Echter, het enige bod dat tot nu toe op tafel zou liggen, zou van Nottingham Forest zijn gekomen en zou zijn afgewezen.

Ook Saoedi-Arabië en zijn zeer rijke clubs zouden interesse hebben getoond. Er werd recentelijk gesproken over benadering vanuit Al-Hilal.

Bakayoko is niet van plan om zomaar te vertrekken. Een vertrek zal alleen plaatsvinden als er een aanbod komt dat volledig aan zijn hoge eisen voldoet.

PSV heeft nu de eerste stappen ondernomen om het contract van Bakayoko te verbeteren en te verlengen tot medio 2026 of medio 2027. Dit zou de positie van de speler en de club verder versterken in de onderhandelingen, en het vertrek aan het einde van deze transferperiode nog ingewikkelder maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties