'KAA Gent kan binnenkort voor grote verrassing zorgen op transfermarkt'

'KAA Gent kan binnenkort voor grote verrassing zorgen op transfermarkt'
Foto: © photonews
Word fan van KAA Gent! 1857

KAA Gent kan binnenkort voor een grote verrassing gaan zorgen. De Buffalo's hebben zich opnieuw gemeld bij NAC Breda voor Aimé Omgba nadat die transfer eerder deze zomer al afsprong.

KAA Gent wou eerder deze zomer Aimé Omgba al naar de Planet Group arena halen. De deal leek na een hele soap eindelijk rond te zijn, maar bij de medische tests deed er zich plots een probleem voor.

Omgba zou een letsel hebben, waar hij zich voor zou moeten laten opereren. Dat was geen probleem voor Gent, maar de Buffalo's wilden de deal wel wat aanpassen.

Het overeengekomen bedrag van 2,87 miljoen zou dan verspreid worden over de termijn van de revalidatie van Omgba, maar dat vond NAC Breda maar niets.

En dus ging de deal niet meer door, na een hele soap. Op dit moment lijkt hij nog steeds op zoek naar een nieuwe club. Coach Carl Hoefkens nam hem dit seizoen nog niet op in zijn selectie.

Volgens VI heeft KAA Gent zich nu opnieuw gemeld voor de Nederlander. De kans dat hij binnenkort in België speelt is zo weer toegenomen. Er zou snel duidelijkheid moeten komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties