Kan de interlandbreak Anderlechtspelers helpen bij hun herstel?

Robbie Maes
| 0 reacties
Kan de interlandbreak Anderlechtspelers helpen bij hun herstel?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-coach Brian Riemer heeft vorige week al aangegeven dat Jan Vertonghen voorlopig niet beschikbaar zou zijn voor de wedstrijden met Anderlecht.

Volgens Het Nieuwsblad is de verdediger officieel out tot na de interlandbreak. Vertonghen revalideert momenteel van een overbelasting aan zijn achillespezen.

Hoewel er verbetering is bij het herstel heeft Anderlecht besloten om geen risico’s te nemen met de gezondheid van hun recordinternational. De club wil de gewezen Rode Duivel immers de tijd geven om volledig te herstellen.

Vertonghen zal zowel de terugmatch tegen Dinamo Minsk als de competitiewedstrijd van zondag tegen Union missen. De vraag blijft of hij op 15 september wel weer inzetbaar zal zijn. Anderlecht speelt dan een thuiswedstrijd tegen Westerlo.

Kana & Amuzu

Daarnaast is Marco Kana opnieuw geblesseerd en zal hij niet beschikbaar zijn voor de komende wedstrijden. Francis Amuzu keert echter terug uit blessure en maakt deel uit van de kern tegen Dinamo Minsk.

Anderlecht verdedigt morgen in eigen huis een 1-0 voorsprong tegen Dinamo Minsk. Als paars-wit zich plaatst, speelt het in de groepsfase van de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties