KV Kortrijk stalt jonge verdediger bij Challenger Pro League club

Robbie Maes
| 2 reacties
KV Kortrijk stalt jonge verdediger bij Challenger Pro League club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk heeft de jonge verdediger Massimo Decoene verhuurd aan Lokeren-Temse. Decoene, die meer speeltijd zoekt, beschouwt de Challenger Pro League als de ideale competitie om verder te ontwikkelen.

Na een seizoen bij KV Oostende krijgt de 20-jarige verdediger opnieuw de kans om ervaring op te doen in de Challenger Pro League. Dit keer zal hij tot het einde van het seizoen uitkomen voor Lokeren-Temse.

Decoene speelde vorig seizoen ruim 26 wedstrijden voor KV Oostende. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op ongeveer 300.000 euro.

Bij Lokeren-Temse is de jonge Belg meteen speelgerechtigd en kan hij debuteren in de belangrijke uitwedstrijd tegen Zulte-Waregem dit weekend.

Eerder deze maand versterkte KV Kortrijk zich met de terugkomst van Brecht Dejaegere. Deze transfer heeft de speelkansen van Decoene bij Kortrijk drastisch verminderd, wat zeker heeft bijgedragen aan zijn verhuis naar Lokeren-Temse.

De Kerels staan momenteel twaalfde in de Jupiler Pro League met een zes op vijftien. Komende zondag ontvangen ze STVV in Het Guldensporenstadion.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties