Na vertrek bij Standard: Steven Alzate mogelijk naar andere 777 Partners-club

Robbie Maes
| 1 reacties
Na vertrek bij Standard: Steven Alzate mogelijk naar andere 777 Partners-club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Alzate is sinds zijn vertrek bij Standard Luik zonder club en zou zijn carrière kunnen hervatten bij Genoa in Italië.

Steven Alzate kwam in de zomer van 2022 op huurbasis bij Standard. De speler werd uitgeleend door het Engelse Brighton & Hove Albion en heeft zich meteen kunnen opwerken tot een vaste waarde bij de Rouches. Echter, na het vertrek van Ronny Deila zag hij zijn belangrijke rol bij Standard verminderen.

Alzate heeft zijn avontuur bij Standard niet verlengd en keerde enkele maanden geleden terug naar Brighton, waar zijn contract afgelopen juni afliep. Momenteel is de 25-jarige Colombiaanse international clubloos en op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Volgens Italiaanse transferjournalist Gianluca Di Marzio heeft Alzate interesse in een overstap naar Genoa. Een contractaanbieding zou in de komende dagen kunnen volgen.

Als vrije speler heeft hij de flexibiliteit om na de sluiting van de zomerse transfermarkt zijn nieuwe club te kiezen, wat hem de mogelijkheid biedt om zijn carrière nieuw leven in te blazen bij een club die deel uitmaakt van de 777 Partners-groep.

De 25-jarige middenvelder speelde 54 wedstrijden voor Standard en scoorde daarin vijf keer. Zijn transferwaarde wordt geschat op vier miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties