Union blokkeert transfer van speler ondanks mondeling akkoord met Franse topclub

Robbie Maes
| 11 reacties
Union blokkeert transfer van speler ondanks mondeling akkoord met Franse topclub
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Union-speler Noah Sadiki had al een mondeling akkoord met Lyon, maar de Brusselse club besloot de deal af te blazen omdat ze geen directe vervanger konden vinden. Daardoor blijft Sadiki voorlopig bij Union.

Noah Sadiki had al een akkoord met het Franse Lyon. Volgens Sacha Tavolieri heeft Union echter besloten niet mee te werken aan een deal.

De clubleiding vindt dat Sadiki zich eerst moet bewijzen bij Union voordat hij de stap naar een topclub als Lyon zou maken. Bovendien is de Brusselse club momenteel niet stabiel genoeg om hun middenvelder te verkopen.

Sadiki had al een onderling akkoord met de Franse topclub voor een contract van vier jaar, maar Union heeft dit nu tegengehouden.

Eerder toonde Union Berlin al interesse in de Belgische speler. Sadiki heeft nog een contract tot 2027 bij Union St. Gilloise en volgens Transfermarkt wordt zijn waarde geschat op vijf miljoen euro.

Union speelt zondag een thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Het is nog onzeker of Sadiki deel zal uitmaken van de selectie, gezien de naderende transferdeadline. Wordt vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties