Daar is de volgende vertrekker bij KAS Eupen: Boris Lambert trekt naar Nederland waar hij met Peter Maes zal werken

Daar is de volgende vertrekker bij KAS Eupen: Boris Lambert trekt naar Nederland waar hij met Peter Maes zal werken
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KAS Eupen en Willem II hebben een akkoord bereikt rond Boris Lambert. De middenvelder zal een vierjarig contract tekenen in Nederland.

KAS Eupen heeft het na de degradatie van afgelopen seizoen financieel moeilijk. Er moet afscheid genomen worden van de grootverdieners.

Gary Magnée werd daarom verkocht aan Cercle Brugge voor 700.000 euro, terwijl hij bijna het dubbele waard was. Nu zal ook Boris Lambert vertrekken.

Boris Lambert trekt naar Willem II en Peter Maes

Na een teleurstellend seizoen afgelopen jaar was de middenvelder een van de grootverdieners bij Eupen. Hij mocht uitkijken naar een nieuwe club, in tegenstelling tot de talentvolle, maar minder goed betaalde spelers die bijna gedwongen werden om bij Eupen te blijven.

Volgens onze bronnen zal Lambert naar Willem II trekken, waar Peter Maes coach is. Het nieuws zal snel officieel worden bekendgemaakt. Het gaat om een definitieve transfer.

Boris Lambert zal een contract van vier seizoenen tekenen en verschillende bekende gezichten uit de Pro League tegenkomen, zoals Thomas Didillon, Mickael Tirpan, Cisse Sandra en Kyan Vaesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties