'Deze topaffiche wil voorzitter Bart Verhaeghe in de Champions League loten'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
'Deze topaffiche wil voorzitter Bart Verhaeghe in de Champions League loten'
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Vanavond wordt er geloot voor de poulefase van de Champions League. Voorzitter Bart Verhaeghe van Club Brugge zit alvast op het puntje van zijn stoel.

De Champions League zit in een nieuw kleedje. De ingewikkelde loting zal via een supercomputer gebeuren. Voorzitter Bart Verhaeghe kijkt volgens Het Laatste Nieuws alvast uit naar de grootste naam die blauwzwart zal trekken.

Volgens de krant hoopt de voorzitter op Liverpool. Liefst op het Jan Breydelstadion, al mag het ook met een volksverhuizing naar Anfield zijn. PSG of Dortmund liever niet, ook Man City en Real Madrid treft hij liever niet. FC Barcelona zou ook een graag geziene optie zijn.

Door het nieuwe format van de Champions League is de kans op een topaffiche alleen maar groter geworden. Sportief wordt het er wellicht wat zwaarder op, waardoor een kwalificatie voor de achtste finales moeilijker wordt.

Toch hoopt Verhaeghe dat zijn ploeg zal doorstoten. De eerste simulaties geven aan dat je daarvoor 7,6 punten zou moeten scoren, om de tussenronde te halen, iets wat men bij Club Brugge zeker als haalbaar beschouwd.

De achtste finale tegen Benfica ligt nog vers in het geheugen, een stunt die Club Brugge maar al te graag wil overdoen. En dan spreken we nog niet van de financiële return die dit allemaal met zich mee zou brengen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties