'Eerste club meldt zich bij Club Brugge voor absolute sterkhouder en kan transferrecord breken'

'Eerste club meldt zich bij Club Brugge voor absolute sterkhouder en kan transferrecord breken'
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Het Club Brugge zou een van zijn belangrijkste spelers kunnen verliezen deze zomer. Andreas Skov Olsen staat op het punt om naar Feyenoord te vertrekken.

Zal Nicky Hayen moeten puzzelen aan zijn aanval? Volgens Het Nieuwsblad lijkt Club Brugge in ieder geval dicht bij het verlies van een onbetwiste basisspeler te zijn. Andreas Skov Olsen (24 jaar) staat op de shortlist van Feyenoord.

Club Brugge en Feyenoord zouden gesprekken voeren, hoewel er nog geen bod bij het Brugse bestuur is neergelegd. Het lijkt slechts een kwestie van tijd. Skov Olsen zelf is niet tegen een vertrek.

Maar blauw-zwart zal zijn Deense vleugelspeler niet zomaar laten gaan. Er wordt namelijk gesproken over een minimumbedrag van 20 miljoen euro om Club Brugge te overtuigen.

Dit zou een verrassing zijn, aangezien de club uit Rotterdam hiermee het record voor een inkomende transfer zou breken, dat momenteel in handen is van David Hancko uit 2022. De Slowaakse verdediger werd destijds voor 8,3 miljoen euro binnengehaald. Skov Olsen zou dus meer dan het dubbele van dat bedrag kosten voor de Nederlanders.

Andreas Skov Olsen heeft dit seizoen 5 wedstrijden gespeeld en 2 doelpunten gescoord. Vorig seizoen beleefde hij zijn meest productieve statistische seizoen met 26 goals in 50 wedstrijden in alle competities. Een topseizoen dat Club Brugge zeker wil laten renderen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties