Konstantinos Karetsas past voor interland met U21 van de Rode Duivels om deze reden

Konstantinos Karetsas past voor interland met U21 van de Rode Duivels om deze reden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Op 10 september speelt de U21 van België een kwalificatiewedstrijd voor het EK U21 tegen Kazachstan. Eén speler die werd opgeroepen zal er al zeker niet bij zijn.

Gill Swerts, bondscoach van de U21 van de Rode Duivels, heeft zijn selectie van 23 spelers voor de wedstrijd tegen Kazachstan bekendgemaakt op vrijdag. Echter niet iedereen zal beschikbaar zijn.

Op de lijst zijn meteen een paar nieuwe namen te zien: Mika Godts, Jorthy Mokio, Matthieu Epolo, Mike Penders en Konstantinos Karetsas. De jonge middenvelder van KRC Genk zal niet aanwezig zijn.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Karetsas niet meespelen met het interland, zodat hij een eventuele belasting kan voorkomen. Het zou niets te maken hebben met zijn keuze over de nationale ploeg.

De jonge middenvelder heeft namelijk ook nog de Griekse nationaliteit. Daar willen ze het toptalent overtuigen om voor Griekenland te kiezen.

Een keuze heeft hij echter nog niet gemaakt, en dit zou er dus ook niets mee te maken hebben. Door het vertrek van Bilal El Khannouss zal hij waarschijnlijk vaker kansen krijgen bij Racing Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties