Lucas Stassin houdt zich niet in en geeft Anderlecht een paar vegen uit de pan

Lucas Stassin houdt zich niet in en geeft Anderlecht een paar vegen uit de pan
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Lucas Stassin trok vorige zomer naar Westerlo. De liefde voor RSC Anderlecht is helemaal weg.

Lucas Stassin tekende in juli 2023 een contract voor vier seizoenen bij Westerlo. Zijn marktwaarde steeg volgens Transfermarkt ondertussen van 1,2 naar 3 miljoen euro.

Een transfer zou op de slotdag van de zomermercato wel nog mogelijk zijn. “Ik voel me klaar voor een volgende stap, maar ik heb hier ook nog een contract voor drie jaar en het zou zeker geen straf zijn om hier nog een jaar - of misschien zelfs langer - te voetballen”, vertelt Stassin aan Gazet van Antwerpen.

Een terugkeer naar Anderlecht is voor Stassin helemaal geen optie, want zijn ex-ploeg maakte volgens hem een grote fout door hem te laten vertrekken.

“Als ze in Anderlecht iets anders vertellen, dan liegen ze. Ze zijn nu op zoek naar jonge aanvallers, terwijl ze er eentje hadden rondlopen. Ik denk dat ze er nu wel spijt van hebben, al zullen ze dat allicht niet meteen toegeven.”

Te duur voor RSC Anderlecht

Stassin denkt niet dat Anderlecht ooit nog naar hem zal polsen. “Bovendien ben ik momenteel allicht te duur voor hen. Ik kan trouwens wel begrijpen dat ik vorig seizoen niet de tijd zou gekregen hebben die ik wilde, maar ik wilde wel meer zijn dan een jonge speler die eens met de A-kern mocht meetrainen.”

Stassin heeft nog het nodige contact met mensen van paarswit. “De meesten begrijpen niet dat ze mij hebben laten gaan, maar hebben wel begrip voor mijn keuze. Uiteindelijk denk ik dat ik wel de juiste beslissing heb gemaakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties