Valt er vandaag nog een verrassende transfer te noteren? 'Tottenham én Torino melden zich bij Club Brugge voor 19-jarige verdediger'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Valt er vandaag nog een verrassende transfer te noteren? 'Tottenham én Torino melden zich bij Club Brugge voor 19-jarige verdediger'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Jorne Spileers kan deze zomer een heel mooie transfer maken. Het jeugdproduct van Club Brugge lijkt niet onmiddellijk in de plannen van Nicky Hayen voor te komen.

Jorne Spileers was vorig seizoen nochtans één van de ontdekkingen bij Club Brugge. De 19-jarige centrale verdediger was tijdens de beslissende play-offwedstrijden zelfs héél goed.

Dit seizoen vlot het echter niet. Spileers kreeg een helft in de (verloren) Supercup, maar bleef verder aan de bank gekluisterd. De verdediger lijkt overigens pas vierde keuze voor Nicky Hayen.

Spileers Jorne
© photonews

Volgens de Italiaanse media wil Torino FC Spileers heel graag naar Italië halen. Maar Il Toro heeft concurrentie. Ook Tottenham Hotspur is geïnteresseerd in onze getalenteerde landgenoot. 

De interesse is overigens niet onlogisch. Spileers heeft bewezen dat hij kan presteren op het hoogste niveau, heeft nog héél véél progressiemarge en moet niet al te veel kosten. 

Vertrekt Jorne Spileers deze zomer nog bij Club Brugge?

Transfermarkt schat de marktwaarde van de 19-jarige verdediger op vijf miljoen euro. Gezien zijn potentieel zal het effectieve prijskaartje hoger liggen. Club Brugge heeft de centen niét nodig en hoeft dus niet te verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties