'Zulte Waregem wil verdediger wegkapen bij andere CPL-club, speler zelf ziet transfer wel zitten'

'Zulte Waregem wil verdediger wegkapen bij andere CPL-club, speler zelf ziet transfer wel zitten'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De transfermarkt in België sluit pas op 6 september. Zulte Waregem wil die tijd nog gebruiken om een speler bij een andere CPL-club op te pikken.

Zulte Waregem wilde afgelopen seizoen enorm graag promoveren, maar kon daar niet in slagen. Om dit seizoen opnieuw een poging te doen, zal de club zijn kern zo goed mogelijk in orde moeten maken.

Daar is Zulte Waregem op dit moment ook mee bezig. De transfermarkt is in heel wat landen gesloten, maar in België gebeurt de sluiting pas op 6 september.

Dus wil de club graag nog versterking halen in eigen land. Volgens transferexpert Sacha Tavolieri heeft de club uit West-Vlaanderen haar oog laten vallen op Laurent Lemoine, die bij KMSK Deinze speelt.

De verdediger zat de eerste twee wedstrijden op de bank en kwam er niet af. Afgelopen seizoen was hij ook geen vaste basisspeler bij Deinze.

Zijn marktwaarde wordt op 250.000 euro geschat door Transfermarkt. De 26-jarige speelde in het verleden ook nog bij Lommel SK, KV Mechelen, Roeselare en de jeugd van Club Brugge. Lemoine zelf zou de transfer wel zien zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties