🎥 Brugse jongeling scoort heerlijk doelpunt

🎥 Brugse jongeling scoort heerlijk doelpunt
Foto: Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Challenger Pro League werden zaterdag drie wedstrijden afgerond. Er werd twee keer gelijkgespeeld, terwijl de RSCA Futures nipt verloren van La Louvière. Toch werd vooral naar een Bruggeling gekeken.

In de Challenger Pro League gingen er op zaterdag drie wedstrijden door op speeldag drie. De RSCA Futures verloren van La Louvière, verder waren er twee gelijke spelen te noteren.

Club Luik - Beveren werd 0-0, terwijl de wedstrijd tussen Patro Eisden Maasmechelen en Club NXT op een 2-2 gelijkspel eindigde. Daar viel misschien wel het doelpunt van de speeldag of de maand te noteren.

Wat een doelpunt van Campbell!

Vanrafelghem zorgde weliswaar met twee doelpunten voor een voorsprong voor de Limburgers, maar het was Campbell die écht indruk maakte namens de Bruggelingen. 

De 19-jarige speler van Club NXT scoorde zijn eerste van het seizoen op heel knappe wijze en gaf zo meer dan een visitekaartje af voor blauw-zwart.

Rest de vraag: mogen we hem de komende maanden of jaren eventueel ook in de A-kern verwachten? Op dit moment is het de bedoeling dat de Zuid-Afrikaan blijft rijpen bij de beloften in de Challenger Pro League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties