Ploeggenoot neemt het op voor Andreas Skov Olsen na afgekeurde goal: "Niet het respect dat hij verdient"

Robbie Maes
| 1 reacties
Ploeggenoot neemt het op voor Andreas Skov Olsen na afgekeurde goal: "Niet het respect dat hij verdient"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft vandaag met 3-0 gewonnen van Cercle Brugge, met Andreas Skov Olsen als een van de uitblinkers. De Deense aanvaller speelde een opmerkelijke rol bij het afgekeurde openingsdoelpunt.

Tijdens de derby leek Club Brugge al vroeg op voorsprong te komen. Na een nauwkeurige voorzet van Skov Olsen, kreeg Tzolis de kans om te scoren. De Griekse aanvaller kapte naar binnen en schoot de bal in het net.

Scheidsrechter Jasper Vergoote keurde het doelpunt aanvankelijk goed, maar na tussenkomst van de VAR werd de beslissing herzien. De herhaling toonde aan dat Skov Olsen nipt met zijn bovenarm de bal had geraakt, wat leidde tot de annulering van het doelpunt.

Veel mensen begrepen niet waarom het doelpunt werd afgekeurd, aangezien de bal al dan niet bewust met de arm werd meegenomen door de Deen.

Hugo Vetlesen nam het in een interview met VTM Nieuws ook op voor zijn Deense ploegmaat, die dit seizoen vaak onder vuur heeft gelegen vanwege enkele negatieve prestaties.

"Skov Olsen is echt onze beste speler. Kijk naar zijn statistieken en naar de goal die hij vandaag weer maakte. Hij krijgt niet genoeg respect voor wat hij doet," aldus Vetlesen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties