Geweldig nieuws voor Marlon Fossey, die misschien wel de grootste beloning uit zijn carrière krijgt

Geweldig nieuws voor Marlon Fossey, die misschien wel de grootste beloning uit zijn carrière krijgt
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Groot nieuws voor Marlon Fossey. Voor de allereerste keer in zijn carrière is de rechtsback van Standard opgeroepen voor het nationale team van de Verenigde Staten.

Marlon Fossey bleef deze zomer bij Standard, er waren zelfs geen geruchten over een vertrek. Ondanks de bijna twintig vertrekkende spelers tijdens de zomertransferperiode, werd de Amerikaanse rechtsback beloond. Hij was een van de weinige Rouches die standhielden na vorig seizoen.

Voor het allereerst in zijn carrière is de rechtsback van stamnummer 16, die een redelijk begin van het seizoen heeft gehad maar zelf beseft dat hij beter kan, voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten.

Hoewel hij al meerdere keren voor de beloften is uitgekomen, zal de 25-jarige in Los Angeles geboren speler voor het eerst deel uitmaken van de nationale A-selectie.

Sinds 6 september 2022 maakt Marlon Fossey nu deel uit van de kern van Standard Luik en ontvangt waarschijnlijk de grootste beloning van zijn nog jonge carrière.

De Verenigde Staten speelt twee vriendschappelijke wedstrijden in september, tegen Canada (08/09) en Nieuw-Zeeland (11/09).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties