Philippe Clement onder serieuze druk in Schotland: "Hij is gestoord"

Philippe Clement onder serieuze druk in Schotland: "Hij is gestoord"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag verloor het Rangers FC van Philippe Clement met 3-0 van Celtic in de Schotse derby. De Belgische coach staat nu plots onder heel wat druk.

Rangers FC beleefde niet de gehoopte competitiestart. De club van Philippe Clement behaalde na vier speeldagen 7 op 12, waardoor het al vijf punten achterstaat op de grote rivaal, Celtic.

Nog pijnlijker is de 3-0 nederlaag die zondag werd geleden op het veld van Celtic. Zo staat Clement plots ook onder heel wat druk in Schotland op dit moment.

Na de wedstrijd reisde de spelersbus van Rangers terug naar het eigen stadion. Daar stonden een hoop fans hen op te wachten. Ze gingen dan uiteindelijk ook fel in discussie met coach Clement.

Het weekend voordien werd er wel met 6-0 gewonnen van Ross County. Maar niet enkel de fans zijn hard voor de coach... Ook de kranten zijn in Schotland echt niet mals voor hem.

'Insanity, gestoord zijn, is van toepassing op mensen die steeds dezelfde keuzes maken in de hoop op een andere uitkomst. Misschien moet iemand dit eens gaan vertellen aan Philippe Clement', schreef Daily Record volgens HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties