Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09: Eriksen - Olsen - Osimhen - Spileers - Afolabi - Bergwijn - Robberechts

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09: Eriksen - Olsen - Osimhen - Spileers - Afolabi - Bergwijn - Robberechts
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Eriksen - Olsen - Osimhen - Spileers - Afolabi - Bergwijn - Robberechts

Anderlecht denkt aan eendagsvlieg van KV Mechelen

Anderlecht staat op het punt om een verassende transfer te doen. Milan Robberechts zou terugkeren naar België. (Lees meer)


Kiest Steven Bergwijn voor avontuur in Saudi-Arabië?

Ajax en Al-Ittihad zijn dicht bij een akkoord over de transfer van Steven Bergwijn. De Nederlander zou aan de slag kunnen gaan in Saudi-Arabië. (Lees meer)


Jeugdproduct van Club Brugge krijgt interesse van Champions League-club
Foto: © photonews

Jeugdproduct van Club Brugge krijgt interesse van Champions League-club

Jorne Spileers heeft dit seizoen nog geen speelminuten gemaakt voor Club Brugge in de Jupiler Pro League. Toch is er interesse vanuit Kopenhagen in de jonge Belg. (Lees meer)


OFFICIEEL: KVK Kortrijk neemt afscheid van overbodige speler

KV Kortrijk neemt afscheid van een overbodige spits. De Ier Jonathan Afolabi wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan het Nederlandse Cambuur. (Lees meer)


Brengt Victor Osimhen de Rode Duivels in de problemen? Spits lijkt nieuwe club te hebben gevonden

Victor Osimhen lijkt dan toch Napoli te gaan verlaten. De deal met Chelsea en Al-Ahli sprongen nog af, maar de Nigeriaanse spits zou naar alle waarschijnlijkheid naar Turkije verkassen. (Lees meer)


'Club Brugge heeft zeer grote beslissing genomen rond Skov Olsen'

Skov Olsen heeft zich al serieus in de kijker gespeeld bij Club Brugge. De Deen kan op de nodige interesse rekenen, maar blauw-zwart heeft een beslissing genomen over zijn toekomst. (Lees meer)


Anderlecht blijft hopen (tegen beter weten in?) op Eriksen: Deen mogelijk straks transfervrij op te halen

Christian Eriksen naar Anderlecht? Dat wordt vandaag mogelijk beslist. Ajax toont immers ook interesse en daar sluit de transfermarkt vannacht om middernacht. Anderlecht blijft hopen dat de Denen hun landgenoot kunnen overtuigen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties