Didier Lamkel Zé doet het weer! 14 dagen nadat hij officieel werd voorgesteld, tekent hij doodleuk... bij een andere club

Didier Lamkel Zé doet het weer! 14 dagen nadat hij officieel werd voorgesteld, tekent hij doodleuk... bij een andere club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je kan het niet meer bijhouden, de fratsen die Didier Lamkel Zé allemaal op zijn kerfstok staan heeft. Op 16 augustus tekende de Kameroenese spits bij Sakaryaspor. Vandaag werd hij voorgesteld bij... Karamgürük.

Didier Lamkel Zé heeft zijn contract met Sakaryaspor al na een paar dagen opgezegd. De Kameroense vleugelspeler heeft een overeenkomst bereikt met Fatih Karagümrük. Minder dan twee weken na zijn ondertekening heeft Lamkel Zé zijn contract met Sakaryaspor al beëindigd.

De Kameroense aanvaller heeft een akkoord bereikt met Fatih Karagümrük, een club uit de tweede divisie in Turkije. De Ontembare Leeuw beëindigde zijn contract met Sakaryaspor wegens niet-betaling van vergoedingen en premies.

De Kameroense international, die zonder contract zat sinds zijn verbintenis met Hatayspor afliep, keert hiermee terug naar Turkije.

Lamkel Zé, die in totaal bij 12 clubs heeft gespeeld, heeft onder andere ervaring opgedaan in de Franse Ligue 1 (Metz, Lille), de Belgische Pro League (Antwerp en Kortrijk), en zelfs in Marokko (Wydad Casablanca). 

Wedden dat we het laatste over hem nog niet gehoord hebben? We zijn vandaag 3 september, dat kan nu wel dat er bij een Turkse club het geld nu nog niet op de rekening staat...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties