Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09: Klaassen - Boufal - Dagba - Popovic - Vancsa - Silas - Peersman - Vancsa

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 03/09: Klaassen - Boufal - Dagba - Popovic - Vancsa - Silas - Peersman - Vancsa
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/09 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Klaassen - Boufal - Dagba - Popovic - Vancsa - Silas - Peersman - Vancsa

KAA Gent heeft beet! Winger met straffe statistieken wordt gehuurd met aankoopoptie

Gent heeft een akkoord gevonden met de City Football Group over de transfer van Zalan Vancsa, een 19-jarige linksbuiten die bij Lommel SK speelt. Hij wordt voor een jaartje gehuurd met aankoopoptie. (Lees meer)


Union SG heeft nieuwe winger beet, 30-jarige Marokkaanse international is dé verrassing van de Brusselaars

Union Sint-Gillis heeft een opvallende transfer afgerond door de transfervrije Sofiane Boufal (30) aan te trekken. De Marokkaanse international en WK-ganger komt naar Brussel en heeft een contract getekend tot 2026. (Lees meer)


Lierse hengelt doelman van PSV en zoon van ex-Anderlecht-doelman binnen

Na het sluiten van de Nederlandse transferdeadline heeft Kjell Peersman alsnog een oplossing gevonden voor zijn sportieve toekomst. Hij wordt door de Eindhovenaren uitgeleend aan Lierse. (Lees meer)


Er beweegt toch nog iets bij Anderlecht: transfertarget onderneemt zelf actie
Foto: © photonews

Er beweegt toch nog iets bij Anderlecht: transfertarget onderneemt zelf actie

Anderlecht wil nog een winger en een transfertarget dat al zo goed als afgeschreven was, heeft de deur nu toch opengezet. Silas Katompa Mvumpa is niet op training verschenen bij Stuttgart. Anderlecht en Rode Ster Belgrado vechten om zijn handtekening. (Lees meer)


KAA Gent gaat voor héél dure winger uit... de Challenger Pro League

KAA Gent wil zich nog versterken in de laatste dagen van de mercato. Nu hebben ze volgens Sacha Tavolieri hun oog laten vallen op een heel dure winger, die bij... Lommel SK speelt. (Lees meer)


Cercle Brugge verliest opnieuw sterkhouder, Vereniging moet weer de transfermarkt op

Cercle Brugge moet zijn verdediging helemaal herschikken. Van de geroemde afweer van vorig seizoen blijft er nog weinig over. Nu is immers ook Boris Popovic weg. (Lees meer)


Niet Anderlecht, maar Antwerp lijkt met transfervrije grote naam te gaan lopen

Een weekje geleden kwam er ineens het nieuws dat Anderlecht geïnteresseerd zou zijn in Davy Klaassen. De transfervrije Nederlandse middenvelder werd er echter nooit overwogen. Bij Antwerp doen ze dat wel. (Lees meer)


Beerschot denkt aan PSG-speler als defensieve versterking

Met slechts één punt uit zes wedstrijden is Beerschot genoodzaakt om actie te ondernemen op de transfermarkt. Trainer Dirk Kuyt heeft al herhaaldelijk om versterking gevraagd, en zijn verzoek lijkt nu gehoord te zijn. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 02/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 04/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties