Pech voor Rode Duivels: verdediger moet forfait geven voor Nations League-wedstrijden, Tedesco heeft al vervanger aangeduid

Pech voor Rode Duivels: verdediger moet forfait geven voor Nations League-wedstrijden, Tedesco heeft al vervanger aangeduid
Foto: © photonews
Word fan van België! 48

De Rode Duivels spelen binnenkort Nations League-wedstrijden tegen Israël en Frankrijk. Niet iedereen die opgeroepen is zal er kunnen bij zijn... Een verdediger heeft forfait moeten geven en bondscoach Domenico Tedesco heeft al een vervanger gekozen.

De Rode Duivels spelen deze en volgende week Nations League-wedstrijden. De nationale ploeg bereidt zich hier momenteel op voor, maar niet alles verloopt zoals gepland.

Eerder op de dag was een opvallende aanwezige op de training Matte Smets. De verdediger van KRC Genk mocht meetrainen, als vervanger van Koni De Winter.

De Rode Duivels kondigden nu via X aan dat De Winter niet fit zal zijn voor de twee interlands tegen Israël en Frankrijk. Maar het is niet Smets die hem vervangt...

Sebastiaan Bornauw zal in de plaats van De Winter naar Hongarije en Frankrijk reizen. De centrale verdediger van Wolfsburg is er zo na meer dan een jaar afwezigheid weer bij.

Op vrijdag wordt de thuiswedstrijd tegen Israël in Debrecen, Hongarije gespeeld. Om veiligheidsredenen kon die niet in België doorgaan. Maandag spelen de Rode Duivels tegen Frankrijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties