STVV krijgt plots zeer slecht transfernieuws te horen

STVV krijgt plots zeer slecht transfernieuws te horen
Foto: © photonews
Word fan van STVV! 477

STVV haalde Louis Patris al binnen, maar wou er graag nog een centrale verdediger bij. Hun transfertarget zal uiteindelijk niet naar Stayen trekken.

STVV begon zijn competitie niet goed. De club staat na zes speeldagen alleen op de voorlaatste plaats. De Truienaars tellen drie punten na drie gelijke spelen en drie nederlagen.

Dit resulteerde uiteindelijk ook in het ontslag van coach Christian Lattanzio. Felice Mazzu zou klaarstaat om hem tijdens de interlandbreak te vervangen.

Verder is de club nog actief op de transfermarkt. STVV kondigde woensdag officieel de komst van Louis Patris aan, die wordt gehuurd van Anderlecht met een aankoopoptie.

Maar de club had ook Léo Pétrot van Saint-Étienne op het oog. Er zou een akkoord zijn gevonden met de club, maar niet met de speler. Ook KV Mechelen leek zich te mengen.

Maar volgens transferexpert Sacha Tavolieri zal deze deal dus niet doorgaan. De speler heeft besloten dat hij niet (meer?) voor een transfer wil gaan. Hij zou voor zijn plaats willen blijven vechten bij zijn huidige club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties