Zeno Debast vertelt de enige echte waarheid over de crisis bij Anderlecht

Zeno Debast vertelt de enige echte waarheid over de crisis bij Anderlecht
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4199

RSC Anderlecht staat momenteel nog altijd op kop in de Jupiler Pro League. Brian Riemer en co pakten dit seizoen 11 op 15.

11 op 15, daar zijn ze bij Anderlecht duidelijk tevreden over. Door de uitgestelde match tussen de twee Europese kwalificatiewedstrijden telt paarswit een match minder dan Dender, maar staat het wel mee aan de leiding in het klassement.

Toch viel het woord crisis al van de eerste wedstrijden dit seizoen, omdat het publiek veel meer wil zien dan een ploeg die enkel punten pakt. Goed voetbal en punten pakken, dat is waar het hele Lotto Park om schreeuwt.

Geen crisis bij Anderlecht

Zeno Debast keek vreemd op toen hij op de persconferentie van de Rode Duivels de vraag kreeg wat hij denkt van de crisis bij RSC Anderlecht. “Crisis, hoezo? Daar weet ik niets van”, klonk het meteen over zijn ex-ploeg.

De realiteit binnen de club en de spelersgroep is duidelijk anders dan wat de fans denken. “Ik praat nog veel met de spelers en zij hebben een goed gevoel, de punten zijn er en dat is het belangrijkste. Ik keek naar de match tegen Union dit weekend.”

Debast onderhoudt naar eigen nog steeds een goede band met trainer Brian Riemer en zijn ex-club RSC Anderlecht en hij wenst hen dit seizoen alvast het allerhoogste toe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties