Essevee haalt defensieve versterking voor transferdeadline

Robbie Maes
| 0 reacties
Essevee haalt defensieve versterking voor transferdeadline
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Laurent Lemoine heeft zijn transfer van KMSK Deinze naar Essevee afgerond. De rechtsvoetige verdediger heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de club uit Waregem.

Lemoine begon zijn carrière bij Club Brugge voordat hij in 2018 naar KV Mechelen verhuisde. Na 15 wedstrijden bij Mechelen ging hij naar SK Lommel, waar hij in drie seizoenen 65 wedstrijden speelde.

Vorig jaar ging hij transfervrij over naar Deinze. In de Challenger Pro League speelde hij 14 wedstrijden en kon hij twee keer scoren.

Bij zijn nieuwe club Essevee kijkt Lemoine uit naar zijn nieuw avontuur. "Ik ken de gevoeligheden tussen de clubs, ik ben dankbaar voor mijn periode in Deinze, maar ik ben heel blij hier vandaag mijn krabbel te zetten," aldus Lemoine op de clubsite.

"Deze club is hyperprofessioneel, straalt veel ambitie uit en sluit perfect aan bij mijn familiale waarden. Ik kan niet wachten om me te tonen voor de fans."

Essevee ziet Lemoine als een waardevolle versterking voor hun defensie. Hij brengt niet alleen ervaring en kracht, maar kan ook een rol spelen bij stilstaande fases. De club hoopt dat Lemoine een belangrijke bijdrage zal leveren aan hun ambities voor de komend seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties