Verrassing van formaat: 'Standard haalt nieuwe spits niet bij Union, maar wel bij andere Belgische topclub'

Verrassing van formaat: 'Standard haalt nieuwe spits niet bij Union, maar wel bij andere Belgische topclub'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Van een verrassing gesproken. Het leek erop dat Standard zich zou gaan versterken met Dennis Eckert Ayensa, maar daar lijkt nu niets van in huis te komen. De Rouches gaan hun nieuwe spits bij een andere JPL-club halen.

Tijdens de laatste dagen van de zomermercato kunnen er steeds opnieuw opvallende moves gemaakt worden. Standard lijkt in ieder geval voor een nieuwe verrassing te gaan zorgen.

Woensdag kwam het nieuws naar buiten dat Standard zich zou willen versterken met Dennis Eckert Ayensa. De deal leek erg concreet...

Maar transferexpert Sacha Tavolieri meldt nu dat het uiteindelijk Andi Zeqiri van KRC Genk zal zijn, die naar de Luikse club trekt. Het zou gaan om een uitleenbeurt met aankoopoptie, hij meldt dat er al een akkoord is tussen de clubs.

De Zwitserse spits heeft zijn medische tests zelfs al afgelegd op donderdagochtend. KRC Genk nam hem pas afgelopen zomer over van Brighton, maar hij kon nooit een vaste basisplaats veroveren.

Volgens La Dernière Heure kreeg hij ook de optie om bij Charleroi te gaan spelen, maar dat zou Zeqiri zelf geweigerd hebben...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties