'Anderlecht wil ook deze twee deals op vrijdag nog afronden'

'Anderlecht wil ook deze twee deals op vrijdag nog afronden'
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4196

RSC Anderlecht heeft dankzij de komst van Leander Dendoncker plots heel wat opties extra op het middenveld. En dus zou er nog wel eens wat kunnen gebeuren de komende uren of dagen. Een oplossing wordt nog steeds gezocht.

Er is de zaak van Alexis Flips, die mogelijk zou kunnen verkassen op huurbasis naar Charleroi. Maar ook aan een aantal andere deals op de laatste dag van de transfermercato wordt nog steeds gedacht.

Ook daarbij zou het eventueel om een huurdeal kunnen gaan, al worden ook definitieve transfers ook niet uitgesloten. De Europese spelerslijst gaf alvast aan dat er op sommige spelers duidelijk niet meer gerekend wordt.

Diawara en Kana naar de exit?

Alexis Flips staat bijvoorbeeld wél nog op die lijst, al lijkt hij dus te gaan vertrekken. Amadou Diawara wordt daarentegen zeker het slachtoffer van de komst van Leander Dendoncker: de Guineeër staat niet op de Europese lijst.

Kana Marco
© photonews

Volgens Het Nieuwsblad zouden zowel Diawara als ook Marco Kana nog kunnen of zelfs moeten vertrekken deze transfermercato. Kana werd ook vorig seizoen al eens uitgeleend aan KV Kortrijk.

Nu lijkt een definitieve deal meer aan de orde voor de 22-jarige speler, die niet langer in de plannen van Riemer voorkomt. Met Rits, Léoni, Stroeykens, Verschaeren en nu ook nog Dendoncker zijn er heel wat spelers voorhanden op het middenveld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties