Ondanks interesse van Club Brugge zal Standard zijn pareltje behouden... toch zeker nog zes maanden

Ondanks interesse van Club Brugge zal Standard zijn pareltje behouden... toch zeker nog zes maanden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Noah Makembo zal bij Standard blijven, toch zeker voor de komende zes maanden. De Rouches zijn er niet in geslaagd om tot een akkoord te komen met Club Brugge.

De interesse van Club Brugge voor Noah Makembo werd begin juli bekendgemaakt. Na opgegroeid te zijn in de kleuren van Standard, had de aanvallende middenvelder uit Luik een contract van drie jaar op tafel liggen bij het Venetië van het Noorden.

De gesprekken bleven echter duren, omdat Standard natuurlijk niet graag op die manier een van de grootste talenten van zijn academie wilde verliezen. Makembo zelf zou bij Club Brugge uitkomen in de Challenger Pro League en de Youth League met Club NXT, terwijl hij ook mogelijkheden had om bij de A-kern aan te sluiten.

Noah Makembo maakt voorlopig geen overstap van Standard naar Brugge...

Om hem te overtuigen te blijven, zou Standard aan de 17-jarige speler hebben medegedeeld dat hij het seizoen zou hervatten bij het eerste elftal. Het is echter duidelijk dat dat niet het geval was.

Deze situatie zou Makembo teleurgesteld hebben, waardoor hij bleef onderhandelen met Club Brugge... maar uiteindelijk deze zomer niet zal tekenen. Standard zou namelijk ook Oscar Olivier, die ook gevolgd wordt door blauw-zwart, hebben willen betrekken in de deal met Noah Makembo.

Een poging die niet in goede aarde viel bij Club Brugge, dat het dossier van de aanvallende middenvelder als prioriteit beschouwde, weet journalist Sacha Tavolieri.

Uiteindelijk zou Club Brugge dan ook besloten hebben om de deal deze zomer niet af te ronden. Noah Makembo zal dus op zijn minst nog zes extra maanden in Luik blijven, maar niets zegt dat FCB hem in januari niet definitief zal aantrekken...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties