Ophef in Engeland: interim-bondscoach zwaar onder vuur om wel zeer opmerkelijke reden

Ophef in Engeland: interim-bondscoach zwaar onder vuur om wel zeer opmerkelijke reden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Het rommelt bij de nationale ploeg van Engeland, om een zeer opvallende reden. Lee Carsley, interim-coach, zorgt voor ophef maar dat heeft niets te maken het sportieve plaatje...

Problemen bij de Engelse nationale ploeg. Interim-bondscoach Lee Carsley is zwaar onder druk komen te staan nadat hij een beslissing maakte die niet in goede aarde viel bij de Engelsen.

Hij zou namelijk besloten hebben om het volkslied niet mee te zingen. Dat deed hij als speler ook al niet, daarom dat het voor hem waarschijnlijk als een logische keuze zou zijn gekomen.

"Ik wil me zo goed mogelijk voorbereiden op het begin van de wedstrijd en wil mijn gedachten niet laten afdwalen tijdens het volkslied", luidt zijn verklaring volgens Het Nieuwsblad.

Engeland neemt het zaterdag op tegen Ierland. Carsley heeft bij Ierland zelf 40 caps achter zijn naam staan. Hij werd in Engeland geboren, maar heeft Ierse roots.

Bovendien zou hij verkennende gesprekken hebben gehad met de Ierse voetbalbond om eventueel bondscoach te worden binnenkort... 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League B

Nieuwste reacties