Analiste houdt zich niet in en is helemaal niet tevreden over match van KDB tegen Israël

Analiste houdt zich niet in en is helemaal niet tevreden over match van KDB tegen Israël
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met twee doelpunten lijkt Kevin De Bruyne wel de held van de match tegen Israël te zijn. Al is dat zonder Justien Odeurs gerekend.

De Rode Duivels hadden het niet onder de markt tegen Israël, al zorgde het voetbal van de tegenstander ook niet bepaald ervoor dat het een schitterende wedstrijd kon worden.

“Israël parkeerde de bus en loerde zoals verwacht op de tegenaanval”, zegt ex-Red Flame Justien Odeurs die nu bij Het Belang van Limburg aan de slag is als analiste. “De Rode Duivels probeerden wel om de tegenstander onder druk te zetten, maar het was allemaal te traag en te ongeïnspireerd.”

Odeurs vond dat Kevin De Bruyne heel erg slordig voetbalde. “Op zijn afwerking bij de 1-0 viel niets aan te merken, maar met onnodig balverlies lag hij ook aan de basis van de gelijkmaker. Op bepaalde momenten leek hij er niet helemaal bij te zijn.”

Vooral in het balverlies leken de Rode Duivels niet agressief genoeg te spelen. “Israël is geen wereldploeg, maar toch konden ze een paar keer gemakkelijk door onze pressing spelen.”

“We brachten een soort van alibivoetbal op de mat. Uiteindelijk mochten we zelfs blij zijn dat we niet met een achterstand de rust ingingen”, besluit de ex-doelvrouw van de Red Flames.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties