Wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht zal niet kunnen doorgaan na beslissing van lokale driehoek

Wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht zal niet kunnen doorgaan na beslissing van lokale driehoek
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag stond er met Ajax - FC Utrecht een mooi affiche op het programma in de Eredivisie. Nu is er echter beslist dat de wedstrijd niet zal doorgaan.

De wedstrijd Ajax - FC Utrecht van zondag zal uiteindelijk niet doorgaan. Dat heeft de 'lokale driehoek' (OM, politie en burgemeester) besloten, laten beide clubs weten op hun officiële kanalen.

'Vorige week kondigden de politiebonden stakingen aan bij het Eredivisietreffen, waarna de gemeente Amsterdam op maandag besloot geen vergunning af te geven', klink het op de website van FC Utrecht.

Alles heeft dus te maken met een geplande politiestaking. Beide clubs geven aan dat ze de beslissing betreuren. "Ajax en FC Utrecht hebben er alles aan gedaan de wedstrijd alsnog doorgang te laten vinden en balen van het besluit."

"De verwachting is dat op korte termijn een nieuwe datum voor het duel bekend wordt gemaakt. De duizend beschikbare kaarten voor het uitvak, die deze maandag al waren uitverkocht, blijven geldig", meldt FC Utrecht nog.

"Mochten supporters op de nieuwe speeldatum niet naar Amsterdam af kunnen reizen, dan kan t.z.t. restitutie worden aangevraagd. Verdere informatie volgt als de nieuwe speeldatum bekend is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties