🎥 Noah Ohio veroorzaakt hilariteit met penaltyblunder

Robbie Maes
| 2 reacties
🎥 Noah Ohio veroorzaakt hilariteit met penaltyblunder
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Noah Ohio heeft zich gisteren belachelijk gemaakt door een penalty op een bijzonder klungelige manier te missen. Gelukkig had Jong-Oranje de match nog onder controle.

Bij een 3-1 stand ging Ruben van Bommel (zoon van Mark) neer in het strafschopgebied. Ex-Standard speler Noah Ohio mocht vanaf de stip zijn tweede van de avond scoren.

De 21-jarige aanvaller maakte zich klaar om de penalty te nemen, maar besloot het met een panenka te proberen. Helaas voor Ohio werd zijn poging op een hilarische en klungelige manier gemist.

Ondanks zijn misser won Nederland de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 van Georgië. De Nederlandse beloften blijven ongeslagen in hun EK-kwalificatiecampagne en staan met een indrukwekkende 27 op 27 aan kop.

Ohio speelde van 2022 tot 2024 bij Standard. In Luik kon de aanvaller zich echter nooit echt doorzetten. In 45 wedstrijden scoorde hij slechts zes keer. Dit seizoen speelt hij voor FC Utrecht.

De Belgische beloften spelen vanavond hun EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan. Momenteel staan de Jonge Duivels in Groep B op de derde plek met dertien punten, gelijk met Schotland. Spanje leidt de groep met negentien punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties