Er is nog budget na de komst van Mbappé: 'Real Madrid werkt al maanden in alle stilte aan volgende supertransfer'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Er is nog budget na de komst van Mbappé: 'Real Madrid werkt al maanden in alle stilte aan volgende supertransfer'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid wil komende zomer wederom een supertransfer realiseren. De Spaanse grootmacht is achter de schermen al enkele maanden aan het flirten met Rodri.

Real Madrid haalde met Kylian Mbappé deze zomer een nieuwe Galactico naar het Estadio Santiago Bernabeu. Ook na dit seizoen wil Florentino Perez uithalen met een topspeler.

De Spaanse media weten dat De Koninklijke de voorbije maanden al is begonnen met het voorbereidende werk. Real Madrid heeft de zinnen gezet op Rodri.

De Bruyne Kevin - Doku Jérémy - Rodri (Hernández Cascante Rodrigo)
© photonews

De 28-jarige middenvelder is de voorbije seizoenen uitgegroeid tot één van de sterkhouders van Manchester City. Zelf heeft hij oren naar de Madrileense interesse.

Rodri is immers een geboren en getogen Madrileen. Hij brak destijds door bij Villarreal CF en voetbalde voor Atlético Madrid, maar dat zal een transfer naar Real Madrid niet tegenhouden.

Is Rodri de volgende supertransfer van Real Madrid?

Rodri heeft nog een contract tot medio 2027 bij The Citizens. Transfermarkt schat zijn marktwaarde op 130 miljoen euro. Ondanks de vleierij zit een vrije transfer er (voorlopig) dus niet in voor Real Madrid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties