Kasper Dolberg profiteert optimaal van trip naar Denemarken: Anderlecht-spits deelt heuglijk nieuws

Kasper Dolberg profiteert optimaal van trip naar Denemarken: Anderlecht-spits deelt heuglijk nieuws
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4197

Kasper Dolberg werd opgeroepen door de Deense bondscoach voor de Nations League-wedstrijden tegen Zwitserland en Servië. Beide matchen werden met 2-0 gewonnen, maar dat was voor de spits waarschijnlijk niet het belangrijkste tijdens zijn trip.

Dolberg kreeg een basisplaats tegen Zwitserland en mocht de volledige match spelen. Tegen Servië bleef hij dan weer de hele match op de bank. Dat kan ook te maken hebben met iets extrasportief.

Dolberg maakte van de trip immers gebruik om met zijn vriendin Julie Laerke te trouwen. Het koppel kreeg vorig jaar al een tweeling en heeft nu de grote stap gemaakt, zo deelde zijn kersverse vrouw op Instagram.

Het geeft hem misschien wel een boost voor de komende matchen met Anderlecht. De Deense spits beleefde nog niet veel plezier aan dit seizoen aangezien hij op een eiland stond.

Anderlecht probeerde een creatieveling te vinden om hem uit het slop te helpen, maar die kwam er uiteindelijk niet. Leander Dendoncker moet wel voor meer controle gaan zorgen, waardoor Stroeykens, Leoni en Verschaeren dichter bij hem kunnen aansluiten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lærke Julie Dolberg (@laerkejuliedolberg)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties