Felice Mazzu grijpt meteen stevig in bij STVV en laat drie spelers uit A-kern vallen

Felice Mazzu grijpt meteen stevig in bij STVV en laat drie spelers uit A-kern vallen
Foto: © photonews
Word fan van STVV! 477

Felice Mazzu werd onlangs officieel voorgesteld als de nieuwe coach van STVV. Hij heeft al besloten om in te grijpen en drie spelers uit de A-kern te sturen.

STVV had na afgelopen seizoen hoge verwachtingen, maar nu loopt alles toch niet zoals gehoopt. De Limburgers staan voorlaatste na zes speeldagen met drie punten.

Er moest duidelijk iets veranderen en dus werd Christian Lattanzio ontslagen bij de Kanaries. Het eerste trainersontslag in de JPL was een feit tijdens de eerste interlandbreak.

Felice Mazzu stond klaar om over te nemen. Hij werd onlangs ook officieel voorgesteld bij de Truienaars en gaf aan dat hij zo snel mogelijk uit de gevarenzone wil geraken.

De nieuwe coach heeft ook onmiddellijk ingegrepen en zijn kern wat aangepast. Mazzu wil graag met 22 spelers werken en dus moesten er drie spelers terug naar het STVV Youth-Team.

Het gaat om Arthur Alexis, Alouis Diriken en Tristan Teuchy. Dat weet Het Belang van Limburg. Zij zullen vanaf nu terug bij de beloftenploeg zitten die in tweede amateur uitkomt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties