KRC Genk krijgt zeer goed blessurenieuws te horen

KRC Genk krijgt zeer goed blessurenieuws te horen
Foto: © photonews
Word fan van KRC Genk! 2007

Tijdens een interlandbreak kun je als ploeg nooit helemaal gerust zijn. Er wordt altijd gehoopt dat de internationals terugkeren zonder een blessure. Bij KRC Genk hielden ze even hun hart vast...

Bij KRC Genk lopen altijd wel enkele internationals rond. Ook Carlos Cuesta, die nog maar één wedstrijd speelde dit seizoen, mocht mee met zijn land.

De centrale verdediger speelde met Colombia tegen Peru en raakte toen geblesseerd na een botsing. Er werd een kwetsuur gevreesd, maar dat blijkt allemaal nogal mee te vallen.

Volgens Het Belang van Limburg heeft Cuesta aan Racing Genk laten weten dat het goed gaat met hem. Hij hoopte zelfs aan de aftrap te komen voor de wedstrijd tegen Argentinië.

Uiteindelijk zat de verdediger zelfs niet bij de selectie voor de heruitgave van de finale van de Copa America. Toen won Argentinië met 1-0. Colombia kon nu wel revanche nemen door met 2-1 te winnen.

Verder is ook Mike Penders terug genezen. Hij moest op het laatste moment afzeggen voor het interland met de Jonge Duivels tegen Kazachstan wegens ziekte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties