Eden Hazard laat zich uit over prestatie van de Rode Duivels: "Toen volgde het grote niets"

Eden Hazard laat zich uit over prestatie van de Rode Duivels: "Toen volgde het grote niets"
Foto: © photonews
Word fan van België! 2540

De Rode Duivels verloren maandag met 2-0 van Frankrijk. Eden Hazard had de wedstrijd ook gezien en sprak er nadien over.

Eden Hazard stond woensdag nog eens op een voetbalveld. De voormalige Rode Duivel geniet van zijn pensioen, maar speelt hier en daar nog eens een benefietwedstrijd.

Deze keer met LOSC tegen RC Lens. Hij werd door de rivaliteit tussen beide clubs uitgefloten, maar kon wel een mooi doelpunt maken en was goed voor een assist.

In een gesprek met comedian Julien Cazarre gaf hij nadien nog wat uitleg bij de wedstrijd van de Rode Duivels. "Wat ik vond van de Belgen tegen Frankrijk? De eerste twintig minuten waren goed en nadien volgde het grote niets."

België verloor alweer van Frankrijk, slechts een paar maanden na de pijnlijke uitschakeling op het EK. Hazard lijkt ook niet te weten waarom er maar niet gewonnen kan worden van de Zuiderburen.

"Ik weet het niet. Dat zou je aan de spelers moeten vragen, want ik doe niet meer mee. Ik heb alles geprobeerd om tegen Frankrijk te winnen. Meer kon ik niet doen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties