Vincent Mannaert officieel kandidaat om CEO van de voetbalbond te worden

Vincent Mannaert officieel kandidaat om CEO van de voetbalbond te worden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De KBVB is op zoek naar een nieuwe CEO na het ontslag van Piet Vandendriessche. De bond heeft nu officieel gevraagd of Vincent Mannaert zich kandidaat wil stellen.

Piet Vandendriessche werd ongeveer twee weken geleden ontslagen als CEO van de voetbalbond. Het vertrouwen in hem was beschadigd en de bestuursleden wilden niet meer verder met hem.

Nu is de bond op zoek naar een vervanger. Volgens Het Nieuwsblad heeft de KBVB officieel gevraagd of Vincent Mannaert zich kandidaat wil stellen.

Mannaert zou hier ook op zijn ingegaan. Donderdag vergadert de raad van bestuur meteen. Er wordt niet verwacht dat hij nu meteen wordt aangesteld.

Toch is de kans dat hij uiteindelijk de nieuwe CEO wordt op dit moment groot volgens de krant. Donderdag zal besproken worden welke procedure zal volgen om een vervanger voor Vandendriessche te kiezen.

Naast Mannaert zijn er nog andere kandidaturen die bekeken moeten worden. Er zullen meerdere personen op gesprek mogen komen. Mannaert was tussen 2011 en 2024 CEO van Club Brugge

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties