Zulte Waregem grijpt hard in en stuurt twee spelers naar B-kern: "Ging niet in op voorstel tot ontbinding van zijn contract"

Zulte Waregem grijpt hard in en stuurt twee spelers naar B-kern: "Ging niet in op voorstel tot ontbinding van zijn contract"
Foto: © photonews
Word fan van Zulte Waregem! 787

Zulte Waregem hoopte deze zomer van enkele overbodige pionnen af te geraken, maar dat is niet gelukt. Twee spelers werden naar de B-kern gestuurd.

Zulte Waregem begon zijn seizoen met 4 op 9 in de Challenger Pro League. De club wou afgelopen seizoen graag promoveren en verstopte die ambities ook niet.

Dit seizoen zal er opnieuw alles aan gedaan moeten worden om mee te vechten voor promotie. Zulte Waregem wou grote kuis houden in zijn kern om alles op orde te krijgen deze zomer.

Maar niet alles liep zoals gehoopt bij de club. Voor twee spelers werd geen oplossing gevonden en zij werden zonder pardon naar de B-kern gestuurd, dat heeft de club zelf meegedeeld op haar officiële kanalen.

'Voor Modou Tambedou werd nog geen oplossing gevonden tijdens de transferwindow. Ook voor Christian Brüls kwam er geen akkoord met een ander team. De speler ging voorlopig niet in op een voorstel tot ontbinding van zijn contract', klonk het bij de club.

Brüls ligt nog tot aan het einde van dit seizoen onder contract bij de club. Het is duidelijk dat de club probeerde om samen tot een oplossing te komen, maar de ex-speler van onder meer Westerlo, Gent, Eupen, STVV en Standard lijkt zijn contract gewoon uit te willen doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties