🎥 Daar zakt je broek van af: opnieuw héél bizarre viering van ex-JPL spits

🎥 Daar zakt je broek van af: opnieuw héél bizarre viering van ex-JPL spits
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Boniface heeft het opnieuw gedaan. De gewezen spits van Union SG heeft uitgepakt met alweer een controversiële viering. Toch maar opletten dat hij niet opnieuw wordt geschorst.

Victor Boniface heeft opnieuw van zich laten spreken. Niet enkel omdat hij een mooi doelpunt wist te maken voor Bayer Leverkusen tegen 1899 Hoffenheim. Maar ook door zijn manier van vieren na het doelpunt.

Deze keer liet de gewezen spits van Union SG namelijk zijn broek zakken bij het vieren. Op die manier blijft hij toch voor controverse zorgen, want het iets niet de eerste keer dat hij uitpakt met een rare viering.

Leverkusen wint met 1-4 bij Hoffenheim

Een paar weken geleden werd hij nog geschorst, nadat hij bij een viering van een doelpunt een middelvinger liet zien richting de supporters van de tegenpartij - toen Frankfurt.

Het doelpunt zelf mocht er overigens ook meer dan zijn. Granit Xhaka stuurde hem weg, waarna hij het fraai wist af te ronden. Bayer Leverkusen won de wedstrijd uiteindelijk vrij makkelijk met 1-4.

Of de spits de komende dagen misschien opnieuw gestraft zal worden op basis van beelden? Het valt niet uit te sluiten. Sowieso is het aan Boniface om wat slimmer te gaan worden met dit soort acties ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties