Antwerp komt met nieuws rond abonnementen, supporters kunnen er niet om lachen

Antwerp komt met nieuws rond abonnementen, supporters kunnen er niet om lachen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC neemt het dit weekend in eigen huis op tegen Union SG in een onvervalste topper. De club kwam op zaterdag met een statement over die wedstrijd én alle toekomstige wedstrijden. De supporters reageren niet echt enthousiast.

Royal Antwerp FC neemt het op tegen Union SG en hoopt voor die topper opnieuw op een vol huis op De Bosuil. Alles om dat voor elkaar te krijgen is alvast aanwezig, zo lijkt het.

Het weer zal niet slecht zijn, de wedstrijd wordt om 13.30 uur gespeeld en de tegenstander is er eentje met naam en faam ondertussen - zeker als we naar de voorbije paar jaren kijken.

En wat als u er niet bij kan zijn? Tot vanavond kan u je abonnement nog 'wegschenken' voor één wedstrijd. Dat moet wel op voorhand en via de app die door The Great Old is ontwikkeld. 

Supporters niet tevreden

En daar knelt het schoentje, want niet iedereen kan een account aanmaken. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk voor kinderen om een ticket weg te schenken of over te nemen.

Het stuit heel veel supporters tegen de borst, die dan ook op het bericht van stamnummer 1 vrij massaal reageren. Een bloemlezing van een aantal belangrijke posts op X:

Al zijn er dan weer anderen die met een oplossing proberen te komen:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties