Supporters laten zich horen over het spel van Club Brugge en zijn zeer scherp

Supporters laten zich horen over het spel van Club Brugge en zijn zeer scherp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Kortrijk en Club Brugge speelden op zaterdagavond een belangrijk duel tegen elkaar. Blauw-zwart begon furieus en kwam al na een kwartier op voorsprong via Hans Vanaken. Daarna zakte de pudding opnieuw wat in elkaar.

Club Brugge is na een moeilijke start van het seizoen met 1 op 9 er ondertussen wat aan het doorkomen. De 9 op 9 van de voorbije drie wedstrijden kan echter toch nog niet echt het niet al te goede spel verbloemen.

En ook tegen KV Kortrijk zagen de supporters een oud zeer helemaal terugkomen. Het eerste kwartier was nochtans prima. De Kerels moesten helemaal achteruit en blauw-zwart had maar liefst 81% balbezit.

Club Brugge zakt in na vroege voorsprong

De 0-1 van Hans Vanaken was dan ook meer dan verdiend, maar na de openingsgoal ging blauw-zwart de rest van de eerste helft achteruit. En daar probeerden ze bij Kortrijk van te profiteren.

Het werd daardoor een nerveuze wedstrijd, waarbij ook de thuisploeg op elk moment zomaar een gelijkmaker zou kunnen gaan maken. En daar waren de fans ook niet blij om.

Zij lieten zich massaal horen op de sociale media over hoe zwak het spel werd van Club Brugge na de vroege 0-1 van Hans Vanaken. Bent u het eens of oneens met deze stellingen? Laat het ons weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties