Supporters RSC Anderlecht hebben er genoeg van na nieuwe miskleun

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

RSC Anderlecht stond na zes speeldagen aan de leiding in het klassement van de Jupiler Pro League. Toch was het spel niet om over naar huis te schrijven. De fans zijn boos en blijven dat ook na de match tegen Westerlo.

Club Brugge en KRC Genk wonnen eerder dit weekend al hun wedstrijden en dus stond er weer wat druk op de ketel bij RSC Anderlecht. Winst was een must om aan de leiding te blijven in de stand.

Luis Vazquez zette de thuisploeg snel op voorsprong, maar dankzij Emin Bayram werd het uiteindelijk wel een 1-1 gelijkspel bij de rust. En dat zorgde - niet voor het eerst dit seizoen - toch voor onvrede bij de supporters.

Veel onvrede bij de supporters

Die waren de voorbije weken ook al heel erg kritisch en lieten het nu ook niet na om hun ongenoegen te laten blijken. Ook op de sociale media leverde dat na de erg matige eerste helft veel kritiek op.

Voor de fans van RSC Anderlecht mag het allemaal wel wat meer zijn dan wat paars-wit tot dusver dit seizoen op de mat heeft gebracht.

Op X gingen ze helemaal los, ook al tijdens de wedstrijd tegen Westerlo. De kritiek werd niet gespaard, een gebrek aan creativiteit wordt geclaimd.